Classic Pakket

Group eartag chickens 7801 HOK

Beschrijving

Onze geiten hebben een mooi leven gehad bij een top boer(in)! De geit geeft een mooi stukje vlees en is gemakkelijk voor te bereiden. Bestel dus nu dit zeer culinaire vlees.

Hoe bereid je eigenlijk geitenvlees? Onze Michelin chef Joris Bijdendijk van het Amsterdamse restaurant RIJKS heeft voor elk stuk vlees uit het pakket een heerlijk recept gemaakt. Kijk dus ook snel op onze recepten pagina. Dan kook jij binnenkort thuis de Michelin sterren van de hemel!

Dit pakket kost je voor ca. vlees ( per KG) en wordt gekoeld bezorgd in Nederland! Het pakket bevat maaltijden voor 2 personen. Dat is dus per persoon per maaltijd. Super smaakvol geitenvlees hoeft niet duur te zijn!

De gewichten zijn streefgewichten, we streven ernaar de stukken vlees op dit gewicht te snijden. Het is echter handwerk en de slagers snijden op het oog, dus het kan hier en daar wel eens afwijken.

Reviews

Google Reviews
4.8/5.0
Google Reviews
96% Positief
4.800+ reviews

Klantenbeoordeling: Geweldig! Prachtig vlees, betaalbaar, fijn recepten erbij. En ik weet waar het vandaan komt en hoe mijn bokje geleefd heeft. Een heel goed initiatief, echt een aanrader. Jullie hebben er een vaste klant bij!

Klantenbeoordeling: Weten jullie al wanneer en weer een geitenvlees te koop komt? Ik heb het al een keertje besteld en dat was een groot succes!

Klantenbeoordeling: Laat ik vooropstellen dat ik het een super initiatief vind en dat ik het geitenvlees ook lekker vind.

Klantenbeoordeling: Gisteravond werd het pakket geitenvlees bezorgd. Natuurlijk heb ik het vlees nog niet kunnen eten, maar ik wil jullie complimenteren met de ontzettend goede en attente manier waarop jullie het hele proces hebben vormgegeven!

Klantenbeoordeling: Als het vlees net zo goed smaakt als deze bestelling is verlopen moet het wel topvlees zijn!

Bekijk alle reviews (4.800+)

Mogen we je ergens mee helpen?

Ons team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. We horen graag van je!