EET MINDER EN BETER VLEES

TRACEERBAAR GEITENVLEES VAN DE BOER BIJ JOU BEZORGD.

BINNENKORT WEER BESCHIKBAAR

We zijn ontzettend verrast door het grote enthousiasme om geitenvlees te eten! Alhoewel alle geiten momenteel verkocht zijn hebben we binnenkort weer nieuwe geiten beschikbaar.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om een bericht te ontvangen wanneer de pakketten weer beschikbaar zijn. Samen laten we heel Nederland kennismaken met de heerlijke smaak van geitenvlees!

Voor nu kun je natuurlijk ook traceerbaar vlees van andere dieren bestellen. Dit doe je op Koopeenkoe.nl, Koopeenkip.nl, Koopeenvarken.nl en Koopeenkalkoen.nl!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van Koopeengeit.nl!

BESTEL HIER JOUW DEEL VAN EEN GEIT

We denken steeds meer na over vlees. Vlees eten, kan dat nog wel en hoe dan? We hebben in Nederland 320.000 melkgeiten voor de productie van o.a. geitenkaas. Om melk te blijven geven moeten de geiten jonkies krijgen. De geboren bokjes geven geen melk maar zijn wel geschikt voor het heerlijke vlees. Het smaakt als lamsvlees deluxe. We verbazen ons dan ook dat we in Nederland geen geitenvlees eten.

Wij vinden dit ontzettend jammer! De prachtige smaak van geitenvlees is gewoon door veel mensen nog niet ontdekt en daar gaan wij verandering in brengen!

Dus, vooruit met de geit: bestel nu heerlijk geitenvlees.

Met recepten van chef Joris!

Michelin chef Joris Bijdendijk is net als ons een groot voorvechter van het eten van geitenvlees. Hij noemt het heerlijke vlees ook wel ‘lamsvlees deluxe.’

Samen met Joris hebben we voor elk stuk vlees in het geitenpakket heerlijke recepten gemaakt. Zo kook jij thuis de Michelin sterren van de hemel!

Joris is regelmatig te zien bij de Wereld Draait Door. Je kunt hier de uitzending met zijn verhaal over geitenvlees terugkijken. Aan tafel!

Geitenvlees is dus helemaal niet ingewikkeld en vooral erg lekker! Bekijk hier de heerlijke geitenvlees recepten van Joris.


KOOPEENKOE.NL

Bestel ook traceerbaar rundvlees. Van de boer, bij jou bezorgd. GA NAAR KOOPEENKOE.NL

Zo werkt het!


Waarom Koopeengeit.nl?

Bekijk ook onze andere dieren!