Nobel vlees van natuurlijke bodem

Traceerbare bokkenvleespakketten van de boer, bij jou bezorgd.

BESTEL JOUW DEEL VAN EEN BOK

Classic Bok

100%
LOT 1508 HOK 1508

We denken steeds meer na over vlees. Vlees eten, kan dat nog wel en hoe dan? We hebben in Nederland 320.000 melkgeiten voor de productie van o.a. geitenkaas. Om melk te blijven geven moeten de geiten jonkies krijgen. De geboren bokjes geven geen melk maar zijn wel geschikt voor het heerlijke vlees. Het smaakt als lamsvlees deluxe. We verbazen ons dan ook dat we in Nederland geen bokkenvlees eten.

Wij vinden dit ontzettend jammer! De prachtige smaak van bokkenvlees is gewoon door veel mensen nog niet ontdekt en daar gaan wij verandering in brengen!

Dus, vooruit met de bok: bestel nu heerlijk bokkenvlees.

Bekijk pakket

Met recepten van chef Joris!

Michelin chef Joris Bijdendijk is net als ons een groot voorvechter van het eten van geitenvlees. Hij noemt het heerlijke vlees ook wel ‘lamsvlees deluxe.’

Samen met Joris hebben we voor elk stuk vlees in het geitenpakket heerlijke recepten gemaakt. Zo kook jij thuis de Michelin sterren van de hemel!

Joris is regelmatig te zien bij de Wereld Draait Door. Je kunt hier de uitzending met zijn verhaal over geitenvlees terugkijken. Aan tafel!

Geitenvlees is dus helemaal niet ingewikkeld en vooral erg lekker! Bekijk hier de heerlijke geitenvlees recepten van Joris.

Bekijk ook onze andere dieren!